Läsarservice

Jag är numer även till åldern helt och fullt pensionär, varför jag har möjlighet att ge er som läser eller på annat sätt är intresserade av boken eller de frågeställningar som finns där kompletterande information eller hjälp av olika slag:

 

Läsecirklar

Jag upptäckte när jag arbetade med främst Joanna men även med Sara och Lisa, att det kom upp frågor som inte fanns besvarade i boken. Det kunde vara om allt från hur vi klarade vissa situationer eller hur vi tänkte och resonerade. Därför kan det kanske komma upp liknade frågor när en läsecirkel läst boken och ska diskutera och bedöma efteråt. Därför är det fritt att fråga om jag kan komma och medverka, det är bara att ta kontakt, alla uppgifter finns på kontaktsidan. Om ni vill läsa boken i grupp kan ni också ta kontakt för att göra ett gemensamt köp av böckerna.

 

Personligt möte

Jag kommer preliminärt att finnas tillgänglig en dag i Whip Medias monter B03:62 under Bokmässan i Göteborg i slutet av september 2017. Jag har också bokat mig på TellUs, bok- och berättarmässan som är i Linköping 2017-12-02.

 

Exemplar med personlig hälsning eller med signering

Om någon vill ge boken i present och få med en personlig hälsning eller ha ett signerat exemplar kan ni läsa mer här ».

 

Övrigt

Om ni är intresserade av i princip vad som helst kring boken kan ni kontakta mig. Jag har inte planerat att ha organiserade föredrag kring boken, men jag kan tänka mig att göra ett föredrag vid intresse eller andra aktiviteter som signering, författarsamtal eller liknade.